8 квітня 2019 р.
Хліб на столі –
велика радість людям! Свіжий, духмяний, він увібрав у себе тепло сонця, всю
наснагу і невтомність людської праці.
Хліб! Яке щире і
тепле почуття поваги викликає це слово в серці кожної людини! Нелегка справа
пекти його. Випікання хліба колись було священним дійством. І колись, і
сьогодні майстри-пекарі були і є у великій пошані. У кожного майстра хліб має
свій смак, тому що він вкладає у нього досвід, свою майстерність. Із такими
майстрами-пекарями мали змогу зустрітися учні 3-В класу (класний керівник
Кузьмяк О.М.), які побували на екскурсії у пекарні. Цікавою та пізнавальною
була для дітей ця екскурсія, під час якої Гіс Світлана Віталіївна познайомила нас
із процесом випічки духмяного хліба та хлібо-булочних виробів. А шлях виготовлення
печива мали змогу спостерігати від
замішування тіста до появи його із спеціальної печі.