8 квітня 2019 р.

Хліб на столі – велика радість людям! Свіжий, духмяний, він увібрав у себе тепло сонця, всю наснагу і невтомність людської праці.

Хліб! Яке щире і тепле почуття поваги викликає це слово в серці кожної людини! Нелегка справа пекти його. Випікання хліба колись було священним дійством. І колись, і сьогодні майстри-пекарі були і є у великій пошані. У кожного майстра хліб має свій смак, тому що він вкладає у нього досвід, свою майстерність. Із такими майстрами-пекарями мали змогу зустрітися учні 3-В класу (класний керівник Кузьмяк О.М.), які побували на екскурсії у пекарні. Цікавою та пізнавальною була для дітей ця екскурсія, під час якої Гіс Світлана Віталіївна познайомила нас із процесом випічки духмяного хліба та хлібо-булочних виробів. А шлях виготовлення печива мали змогу  спостерігати від замішування тіста до появи його із спеціальної печі.